8.5.2013

Kevät horroksesta eteenpäin.

Nyt täräytän vain valmistuneita läjän eetteriin. Sukkia on valmistunut, koska olen osallistunut Ravelryn Kahelien KAL:ien suureen sukkahaasteeseen.

Malli: Petäjät (rav it)
Puikot: 2,25 mm
Lanka: Regia 4-fädig, noin 60 g.

Malli: Vanya (rav it)
Puikot: 2,25 mm
Lanka: Posh Yarn Pamela, noin 75 g.


Malli: Devon (rav it)
Puikot: 3,00 mm
Lanka: Handun perussukkalanka, noin 65 g.

Nyt palaan virkkuukoukun ja matonkuteiden pariin. Kummallista miten näin keväisin aina iskee ihan hirveä virkkausmojo. Pyörylä on kasvanut jo tuosta kuvastakin vähän. En tiedä mistä idea pomppasi, mutta sain vain päähäni virkata ohuella puuvillalla ikäänkuin ympäri matonkuteen. Matonkuteet on itse silputtu roskiin matkalla olleista vaatteista jotka eivät enää olisi kelvannut kierrätykseen. "Loimena" on Novitan Kotiväkeä ja uhkaavasti näyttää sille, että tästä jopa tulee mini-matto.

3 kommenttia:

Telle kirjoitti...

Tuo mattoidea on mainio, tekisi mieli matkia...
Olet tehnyt myös kauniita sukkia, varsinkin nuo Vanyat miellyttivät silmää.

Rouva Silmukkainen kirjoitti...

Tosi kiva mattoidea ja tulee hyvin kierrätettyä vanhat vaatteetkin! :)Siinä uudessa pannulappukirjassa Pannulappuja á la Carte on käytetty yhdessä patalapussa vähän samaa ideaa, mutta siis ihan pelkillä villalangoilla.

A-L kirjoitti...

kivoja sukkia mutta tuo mattoidea on ihan mainio! muistelen että mummollani oli tuolla tekniikalla tehty matto mökillä. Se oli hieno. Koitin aina laskea noita ruutuja siitä kun väsytti mutta ei saanut unta... Pitäiskö itekin tehdä tuollainen?