11.3.2013

Huiiii...

Aika rientää niin, että mukana ei pysy ja mitä enemmän aikaa kuluu niin sitä laiskempi (lue kauhusta kankeampi) olen aloittamaan blogin päivityksen. Kotimaan kamara kutsui takaisin jo tammikuun lopussa. Tovi meni totutellessa elämän menon muutokseen ja ihmetellessä kaikenlaista.

Neuleita ei ole kauheasti valmistunut. Suurin voitto on nämä sormikkaat jotka olen aloittanut jo vuonna 2010. Muutaman kerran toki tässä välissä olen niitä neulonut, mutta aina jossain vaiheessa ne jäivät kesken, kun oli jotain mielenkiintoisempaa tekemistä mukamas.


Malli: Eve, m koko (rav it)
Puikot: 2,25 mm
Lanka: WM Pure, Herzblut n. 80 g

Näistä opittua on se, että kannattaa ostaa kunnollisia siemenhelmiä. Käytin näihin jotain halppis-helmiä ja niiden reiät olivat satunnaisen kokoisia eli käytin aikaani siihen, että kokeilin helmiä toisensa perään jotta löysin ne yksilöt joiden läpi lanka meni kaksinkerroin.Sormikkaat ovat kyllä hienot ja aion neuloa lisää suunnittelijan malleja.

Neuloin Veeran Something Silver-takin äidille. Se on edelleen hieman kesken, koska pitää päästä sovittamaan hihojen ja helman pituus ja lisäksi uupuu napit. Itsellekin haaveilen neulovani saman mallin joskus. Elämään on tunkeutunut uusi väline joka taitaa viedä aikaa kiitettävästi. Saanko esitellän uuden perheenjäsenen Ruusan.

Majacraftin Rose oli haaveissa ja viimein päätin tilata sen Villavyyhdistä.

1 kommentti:

Meiju kirjoitti...

Ihanan takin äitisi saa :)