20.4.2012

Matkakuumeen sekoittama pää

Minulla oli ihan sellainen kutina, että olen unohtanut lisätä tänne jonkin valmistuneen työn. Hups. Ravelryn tarkistuksen jälkeen paljastui, että niitä on muuten useampikin neule jäänyt jalkoihin. Ilmeisesti kotona vaivannut matkakuume sekoitti pään, mutta onneksi Ravelry pelastaa pulasta. Olen koittanut opetella siihen, että merkitsisin aina sinne aloitetun työn ja lähtötiedot, koska jo viikon päästä olen unohtanut täysin mitä puikkoja käytin tai koska aloitin saati sitten kuukausi sitten valmistuneen työn tiedot. Toisaalta täällä tuskin valmistuu kauheasti neuleita joten onpahan edes jotain  blogattavaa!

Malli: S. pitkät pitsisukat Novitan sukkalehti (rav it)
Lanka: Drops Fabel, 60 g
Puikot: 2,5 mm

Lyhensin mallin nilkkasukiksi, koska minulla on enemmän käyttöä sellaisille. Loin alkuun siis 64 silmukkaa ja aloin neuloa mallikuviota josta en meinannut saada tolkkua millään, sanalliset selitykset eivät selvästi ole minua varten. Päädyin tekemään kantapään ja varpaat omasta päästä.

 
Nämä ovat juuri parasta aikaa jalassani, koska pitihän sitä ottaa varpaanlämmikettä mukaan ja ihan tarpeeseen tulivat. Ilmastointi viilentää varpaat tehokkaasti joten ihan mukava kiskaista villasukat jalkaan hotellihuoneessa.

6 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Näyttääpä kyllä erityisen hyvältä lyhytvartisenakin nuo sukat!

amuk kirjoitti...

Kauniit sukat :)

Heidi kirjoitti...

Onpa ihana malli! Aivan ihanat. Nyt harmittaa, etten hankkinut tuota sukkalehteä.

Näppi kirjoitti...

Kauniit sukat. Tuo malli on kyllä menny ihan ohi multa, mullakin on siis tuo sukkalehti. Täytyypä tutkia tarkemmin ovat niin kivan näköiset.

Mari kirjoitti...

Tanja, kiitos :) minulla tulee pidettyä polvimittaisia villasukkia todella harvoin, mutta näitä lyhtyitä löytyy jalasta melkein koko ajan.

amuka, kiitos :)

Heidi, harmi ettei Novita pidä myynnissä sitä missään. :) Ostin oman lehteni todella myöhään. Ne olivat jo hävinneet muualta kokonaan, mutta satuin huomaanaan sitä vielä myynnissä VapaaValinnassa ja nappasin mukaani sitten oman kappaleen.

Näppi, kiitos :)

hillanen kirjoitti...

Tyylikkäät sukat.