23.4.2012

Bongauksia

Paikallisille linnut ei ole niin kauhean eksoottisia varmaankaan, mutta itse en voi olla tuijottamatta niitä ja yrittämättä kuvata. Kameran kanssa saa pitää kiirettä, jos aikoo saada kuvaan jotain muutakin kuin liikettä.

Sulphur-crested Cockatoo - Kultatöyhtökakadu elää täällä ihan luonnostaan ja puistossa voi nähdä kymmenien lintujen parvia lentämässä ja ennen kaikkea kuulla huutamassa. Jos ei muuten näe missä näitä on, niin kannattaa seurata huutoa. :D

The Rainbow Lorikeet - Heimon nimi on sateenkaarilurit, mutta alalajin suomenkielisestä nimestä minulla ei ole hajuakaan. Molemmat linnut ovat papukaijoja ja muitakin alalajeja pitäisi olla täällä runsaasti. Nyt vain pitää pitää kamera kohti latvustoa aina puistoissa liikkuessani.
Australian White Ibis - Näitä valkoisia ibiksiä näkee joka paikassa ja ne voisi kuvitella suomalaisiksi pullasorsiksi, koska ne tulevat pulujen kera kärkkymään syötävää ihmisiltä.

Bonuksena isoja hedelmälepakoita (enkä koita edes arvata lajia paremmin) roikkui myös sadoittain Royal Botanic Gardenissa puissa ja välillä joku lehahti lentoonkin, mutta en ehtinyt kertaakaan reagoimaan joten kuvassa näkyy vain mustia myttyjä. Kaukaakin katsottuna olivat aika massiivisen kokoisia.

Ei kommentteja: