13.2.2009

Sukka ja lankaa

Käykö muille niin, että kerällä lanka näyttää kauniille, mutta tuloksena on susiruma sukka? Itse malli on kaunis ja jalkaan sopiva, ja vielä mukava neuloa. Olen kyllä päättänyt tehdä kauniimmasta langasta toiset samanlaiset. Malli on Snicket Socks by SaRi (ravelry-linkki). Tosin tein omasta päästä kantapään, pohjan ja varpaiden kavannukset. Lanka on Fabelin pätkärääkättyä. No omaan käyttöön nämä on tulossa joten teen parinkin tälle. Nyt voisin iskostaa tajuntaan, että minun ei kannata ostaa tämän tyyppisiä lankoja. Ensimmäiset Fabel-sukat on ihan kivat ja käytän niitä päivittäin ja väritys ei häiritse silmää, mutta noissa toisissa kyllä tökkii jokin ja pahasti.

No onneksi voi lohduttautua perinteisillä keinoilla. Lisää lankaa varastoon, Jaeger Aquaa Englannista Stash Fine Yarnsista ja tätä oli pakko saada. Väri on täydellinen oliivinvihreä ja lanka oli tarjouksessa. Mitä muuta tarvii perusteluiksi? Toivottavasti sitä on tarpeeksi (15 kerää). Täytyy siis etsiä sopiva ohje johon tuo määrä riittä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta sukassa on hyvät värit ja malli on ihana :) Pirteät sukat!

Mari kirjoitti...

Ehkä minä totun noihin vielä :) Liikaa vain värejä omaan makuun tai sitten sileänä pintana lanka olisi hiukan rauhallisempi, kenties.