17.2.2009

Liikaa ideoita

Kaikki värit näyttävät haaleilta, kuvasin äsken nopsasti illan viimeisillä valonsäteillä ja en jaksanut enää alkaa säätämään kuvia saadakseni oikeat sävyt esille.

Huomasin eilen lehdessä mainoksen, että Sokoksella oli myynnissä keltaista Isoveljeä, joten sinne sitten vei tie ensimmäisenä aamulla. Näistä voisi tulla se Shalom Cardigan, Loppem, Asymmetrical Cable Cardi tai...minä en osaa päättää. Samalla reissulla mukaan tarttui Novitan uusin lehti, muutamia ihan kivoja malleja siinä oli, mutta ei nyt mitään mikä olisi heti innostanut puikkoihin tarttumaan.

Tämä kirjanen odotti tänään viimeinkin laatikossa ja sormet jo syyhyävät päästä testaamaan, mutta pakko pidätellä. Lanka on Ilun huivilankaa joka selvästi haluaa päätyä joksikin kirjan ohjeista. Ujuttautui kuvaankin ihan vaivihkaa.

Tämä on sitten taas uusi työ puikoilla, vaikka entiset odottavat. Muistin nimittäin VK:n holiday issuen jonka ostin vain tämän ohjeen vuoksi joulua ennen. Edellisen postauksen Aquat koettavat minun käsissäni taipua täksi, katsotaan mitä tuleman pitää. Hihat siis ovat tässä valmistumassa.

Ja nyt lupaan olla aloittamatta mitään uutta ennenkuin jotain valmistuu.

Ei kommentteja: