11.2.2009

PuikkokoteloTämä räpellys on ollut kesken jo pari kuukautta, aloin tehdä tätä joulukuussa, mutta sitten työpöydän valloitti 3 (kukin 1000 palan) palapeliä jotka olivat vuorollaan koottavina. Eilen viimein tartuin taas toimeen ja ajattelin positiivisesti saavani kotelon valmiiksi nopeasti. Yllättäen tein virheitä ja jouduin purkamaan muutamaan otteeseen enemmänkin saumoja. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen tuotokseeni, puikoille on nyt rutkasti tilaa ja lisääkin mahtuu vielä. Tämä on paras ompelukseni ikinä, vaikka saumat eivät ole ihan suorat viis siitä, minä hehkutan tyytyväisenä!

Kotelon koko on 51 cm x 52 cm (leveys x korkeus), taskuja tuli kolmeen tasoon 14 kappaletta jokaiseen. Taskujen leveys on noin 3,5 cm .

Tämä kangas on Amy Butlerin ja tilattu Gone To Earth kaupasta Englannista. Kauppias oli todella avulias ja voin suositella liikettä. Postikulut olivat edulliset ja tavarat tulivat todella nopeasti. Muut käyttämäni kankaat on Eurokankaasta haalittuja palakankaita ja vaaleanpunainen reunus Vapaavalinnasta tätä käyttöä varten ostetusta tyynyliinasta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivannäköinen puikkokotelo. on ollut itselläkin jo aikas kauan to do -listalla..

Mari kirjoitti...

Kiitos, vielä pitäisi jaksaa tehdä jonkinlainen pyöröpuikkopussikin joka on tämän kanssa ollut suunnitelmissa jo piiiitkäään...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis puikkokotelo :)

Mari kirjoitti...

Kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kätevän näköinen kotelo ja hauska kangas.