17.2.2012

Pääasioita

Nyt on talouden molemmilla jäsenillä uudet pipat taas. Sattuneesta syystä molemmat on omassa päässä kuvattu itse kurkottelemalla. Syyttäkää miestä :D kun ei voi auttaa naista hädässä. Tai siis voisihan mies auttaa, mutta kun ne kuvat on vielä kamalampia. Ehkä pitkällisellä koulutuksella voisin saada aikaiseksi kuvausassistentin, mutta omat hermot ei riitä siihen. Se on taas sinällään ironista, koska miehellä kyllä on lehmän hermot eikä häneltä saa pinnaa palamaan millään.

Malli: Rikke Hat (rav it)
Lanka: Novita Ilona, n. 90 g
Puikot: 3,75 mm ja 4,5 mm

Lanka tarttui marketin ale-laarista matkaan ja hinta (1,90€) oli isoimpana syynä ostamiseen. Lienee taas jotain Novitan kausilankaa joka tulee vähin äänin myyntiin ja katoaa yhtä hiljaa. Koostumus on 40% villaa ja loput tekokuituja, mutta tuntuu päässä ihan lämmittävälle ja mukavalle ja ei yhtään tekokuituiselle. Nyt tietysti harmittelin etten ostanut enempää, koska tästä olisi voinut tehdä jotain muutakin. Marketin laari ammotti tyhjyyttään jo heti parin päivän päästä, kun palasin tarkistamaan asiaa.

Malli: 2x2 ribbed for his pleasure (rav it)
Lanka: Wollmeise 100% merino, väri Resi (2) n. 70 g
Puikot: 2,75 mm

Väri ei näytä  kummassakaan kuvassa välttämättä ihan oikealle, ehkä. Harmaa väri näyttää välillä ihan siniselle riippuen valaistuksesta vaikka virallisesti se on harmaata. Miehen sanojen mukaan se on sinistä, mutta oli miten vain niin kaunista se kyllä on. Kelpasti jopa värikrantulle miehelle heti käyttöön ja tämä oli jälleen osoitus kuinka riittoisaa Wollmeise on. Vyyhdistä jäi yli puolet jäljelle ja nyt pitää keksiä siitä miehelle vielä jotain, ehkä ohuet lapaset tai sukat raidoittaen jonkun muun värin kanssa.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tosi hyvin istuvat pipot! Tuo Rikke on minullakin listalla ja pääsee puikoille heti kun teen pari muuta juttua pois alta :) . Wollmeise puolestaan ei ole yhtään minun lempilankojani mutta ah, mitkä värit siinä on!

Neulisti kirjoitti...

Kaunista jälkeä ja ihanan värinen lanka. Miehet osaa kyllä olla ärsyttävän kranttuja itse tehtyjen neuleiden suhteen.

Maritta kirjoitti...

Rikke on kaunis ja miehesi myssy myös hieno. Wollmeisen värit on toki ihanat mutta mulla se halkeilee puikoille. Mutta neuloohan sitä silti :D ja kyllä ne muutkin langat halkeilee.

Mari kirjoitti...

Heidi, ei WM ole minunkaan lempilankojani oikeastta, mutta värit ovat upeat :)

Neulisti, vaikka miehelle antaisi vapaat kädet värien suhteen niin useimmiten valinta on musta tai tumman harmaa.

Maritta :) se halkeilu WM:ssä ärsyttää minuakin!