21.11.2011

B niinkuin Bavarian Tulip Mittens

B neule aakkoshaasteeseen valmistui. Malli on Bavarian Tulip Mittens vuoden 2010 IK:n syksyn numerosta. Mallina tämä oli työläämpi kuin vaikkapa edellinen kauluri ja jouduinkin koko ajan tuijottamaan kaaviota neuloessani. Huolimatta siitä muka keskittyneestä kaavion tarkkailusta onnistuin sähläämään ja jälkimmäistä lapasta jouduin purkamaan reilusti. Ja jäihän näihin yksi virhekin jonka toistin molempiin lapasiin tasapainon vuoksi :D tosin ei sitä kukaan huomaa ellen kerro missä se on. Ainakin uskon niin!

Malli: Bavarian Tuli Mittens, Interweave Knits Fall 2010
Lanka: Cascade 220, n. 80 grammaa
Puikot: 3,25 mm

Neuloin isoimman koon mukaan, jonka olisi ohjeen mukaan pitänyt olla liian iso minulle, mutta kiitos tiukan käsialan lapaset sopivat käteeni hyvin ja ovat tiiviit. Nyt odotan vain kunnon talvea, että pääsisin testaamaan kunnolla pitävätkö yhtään lämpöä.

Tampereen Kädentaitomessut olivat viikonloppuna ja tulihan siellä käytyä ostoksilla ja ennen kaikkea bongailtua tätä ennen vain Ravelrystä tuttuja ihmisiä naamasta naamaan. Saaliiksi jäi kassillinen lankoja ja ihania sellaisia. Kuvassa köllöttelee Wetterhoffin Sivillaa, BC Garnin Semilla Extra Finoa ja Silkbloom Extra Finoa ja lisäksi kotimaisten värjäreiden taidonnäytteitä eli Hopeasäiettä, Handua, Puffa-lankaa ja Knitlob's lairin eli Tuulian värjäämää silkkiä.

6 kommenttia:

Katju kirjoitti...

Komeat lapaset, ihanat ostokset.

hillanen kirjoitti...

Kauniit lapaset :) Lämpimät ne ovat varmasti. Ihania lankoja myös :)

TeSa kirjoitti...

Aivan ihanat lapaset!

Tess kirjoitti...

Tosi komeat lapaset!

Mari kirjoitti...

Kiitos :) vielä ne pakkaset puuttuu, että pääsen käyttämään lapasia!

ArualMaria kirjoitti...

Oi että, mitä ihania lankoja löysit messuilta. Nuo lapaset on kyllä todella kauniit. Ja tiivis neule tekee kyllä niistä erityisen lämpimät.