24.2.2010

I've been bad!

Jotain pientä on tullut shoppailtua, öhöm. Pari 100% merinoa on tulossa vielä ja tekisi mieli huivilankaa vielä noiden kaikkien lisäksi! Oikealta vasemmalle Twinejä: WD Absinth, Neptun, Mistelzweig ja WD Minze parista eri päivityksestä.

Malli: Pocketbook slippers
Lanka: Novita 7 veljestä, 50 grammaa
Puikot: 4,5 mm

Uskomatonta mutta totta, nuo pussukat venyvät jalkaan ja ei tuota vaikeuksia edes omiin kanootteihini (n. koko 40) kiskaista! Saattaa olla, että näitä syntyy lisää vielä muillekkin.

Lankaa kuluu vain 50 grammaa ja tuollaisia nöttösiä löytyy varastoista ihan riittämiin. Muutama melkein valmis villatakki odottaa viimeistelyä tai inspiraatiota lähinnä. Ehkäpä ensi viikolla on jo isompaa esiteltävää. Haaveilen ahkeruudesta :D nähdään saanko aikaiseksi.

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihania lankoja! Onpa kivat tossut! Nöttösiä tosiaan löytyis, pitääpä itsekin kaivella taas niitä. Mun kanootti on vielä numeroa isompi ;)

Lumiruusu kirjoitti...

Ihania tossuja!
Tykkään lukea blogiasi kun en itse osaa neuloa yhtään niin on tosi kiva ihmetellä mitä kaikkea kaunista langasta saakaan.
Teen ite ristipistotöitä ja kortteja.
Tuollaiset käsinvärjätyt langat on upeita on ne sitten muliinilankoja(Atalie,Dragonfloss tms) tai näitä ihania neulelankoja..

Hanna kirjoitti...

Onpas jänskä tossumalli. En ole aikaisemmin törmännyt. Voisi vaikka harkita itsekin =o) t:Hanna

Jokke kirjoitti...

Näpsäkät, harmi kun en neulo ;)