19.11.2009

Arvonta

Hetken mielijohteesta :) no ei suinkaan. Aloitin blogin pitämisen alunperin lähinnä sen takia, että halusin tallettaa muistiin mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä. Joskus aiemmin tuntui, että mitään valmista ei koskaan syntynyt vaikka tarvikkeisiin kului rahaa aina vain. Tämä Räpellykset-blogini todistaa, että kyllä vain sitä valmista syntyy ja ihan käyttöönkin! Yli vuosi ja yli 100 merkintää takana joten enköhän minä jatka vielä pitkään!

Kiitos teille kommentoijille ja satunnaisille vierailijoille käynnistä! Jättämällä kommentin tähän postaukseen voitte osallistua arvontaan. Voittoa en ole vielä päättänyt joten kerro kommentissasi mitä käsitöitä harrastat itse ja oletko kiinnostunut saamaan voittopalkinnoksi korumateriaaleja, valmiin korun, lankaa vai valmiin neulomuksen (esim. huivin). Kerro myös mitkä ovat lempivärejäsi, koska räätälöin palkinnon voittajalle sopivaksi joten rohkeasti vain kertomaan mitä haluaisit saada!

Arvontaan voi osallistua maanantaihin 30.11.2009 klo 09.00 asti. Onnea kaikille :) osallistujille.

EDIT: Bongasin Annan Aarteissa olevan arvonnan joten osallistukaa siellä myös!

39 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Blogiin on tosiaan kiva tallentaa käsitöitään, kun sitten näkee, että jotain on saanut aikaiseksi. :)

Mie osallistun arvontaan, ja harrastan neulomista ja ompelua. Koruista en kauheesti osaa tykätä, langasta ja neuleista aina. Lempivärini on tällä hetkellä sammaleenvihreä. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Blogin pitäminen ja käsityöt ovat hyvää vastapaino työlle:)

Onnea 1-vuotialle!

Harrastan neulontaa, virkkausta, ristipistoja, langanvärjäystä ja helmeilyä.

pirren kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Kummasti sitä itsekin heräsi vasta blogin myötä siihen todellisuuteen, erttä omien käsien kautta jotkut materiaalit todella muotoutuvat valmiiksi tuotteiksi...

Harrastan käsitöitä laidasta laitaan, joten tarvikkeet käy, jos voitan. Toisaalta koruhommeleissa olen vielä aikalailla peukalo keskellä kämmentä, joten valmis korukin olis kiva ylläri ;-)

Tiina kirjoitti...

Toivottavasti jaksat blogata vielä pitkään.

Flikka kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle blogille! Minunkin blogini täyttää kohta vuoden, ja olen kyllä blogailusta tykännyt.

Mä kudon ja virkkaan ja teen jonkin verran korttiaskarteluja. Koruja en ole tehnyt, mutta valmis koru olis kiva myös. Lempivärini tällä hetkellä ovat tumma violetti ja vihreä.

Mari kirjoitti...

Onnea 1 vuotiaalle blogille!! :)
Neulominen on se mun juttu eli lanka olisi mieluinen arpajaisvoitto :)

Marla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marla kirjoitti...

Onnea vaan!
Neulominen on myös mun juttu, eli lankapalkinto olis tosi kiva! Lemppareita on sininen ja vihreä.

Riikka kirjoitti...

Heh! Mullakin tulee huomenna vuosi täyteen! Onnea meille ;) Arvontaa tulossa mullakin... vink vink..

Neulominen on se ykkösjuttu, joten lankaahan aina tarvitsee! Väreinä ruskea, pinkki, valkoinen....

Tui kirjoitti...

Ooh, arvonta!

Koru olisi ihana, lanka olisi ihanaa ja neulekin olis ihanaa! Lempivärejä on turkoosi, harmaa, petrooli, liila, keltainen, pinkki.. :D

A-K kirjoitti...

Löysin blogisi vasta tänään Lotan (Harras Harrastus) kommenttilaatikon kautta. Aamupalan ohessa selasin postauksiasi läpi ja voi itku, miten kivoja töitä (sekä neuloen että ommellen että koruillen) olet tehnyt! Omalle työlistalle tuli monta uutukaista.

KaijaK kirjoitti...

Onnea blogillesi, jonka löysin äskettäin selaillessani tilkkutyöblogeja. Harrastan pääasiassa tilkkutöitä. JOs arpaonni sattuu kohdalle niin ihana olisi joku valmis huivi. blokkisis.vuodatus.net on mun ja ystäväni blogiosoite

Katri kirjoitti...

Jipii, arvonta :-)

Onnea 1-v blogille. Toivottavasti bloggaat vielä pitkään, nyt olen surukseni huomannut niin monen lempibloggaajan lopettavan ja toivon ettei lopettamisesta ole tulossa yleinen trendi.

Harrastan itse vain satunnaista neulomista, mutta jos onni suosisi ja sattuisin voittamaan niin toivoisin saavani itse tehdyn korun. Niitä en itse osaa tehdä ja tykkään koruista hirmuisesti.

anna kirjoitti...

onnea onnea onnea vaan yksivuotiaalle. sitä on liikkeellä ;) kiva että innostusta on riittänyt tallentaa omat työt tänne ihasteltavaksi. olet varmaan huomannut saman kuin minäkin, että blogin pitäminen on hauskaa ja palkitsevaa. itse en ainakaan koskaan olisi uskonut, että niin moni pitää tekeleistäni :D

ja arvontaan toki haluan osallistua myös. harrastan koruilua, ompelua, neulomista, askartelua.. lempivärejäni ovat petroolin sininen, vihreä, ruskean eri sävyt, kylmä violetti...

julia kirjoitti...

onnea vaan :)n osallistun arvontaan ja lähden tutustumaan blogiisi, sillä ensikertalaisena täällä olen:)

Niina kirjoitti...

Minäkin löysin blogin ihan vasta, mutta mikäs se parempaa kuin heti tunkea itsensä arvontaan.

Minä harrastan lähinnä neulomista, mutta myös ompeleminen ja muunlainen tuunaus onnistuu. Korujen tekeminen kiinnostaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Valmis koru olisi unlemapalkinto, pidän yksinkertaisista koruista, joissa on joku kiinnostava yksityiskohta. Väreinä musta, valkoinen, harmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Olen ihastellut käsitöitäsi, mutta kommentit on tainneet jäädä antamatta... Toivottavasti jatkat blogiasi vielä pitkään.
Kilpailuun pitää osallistua, kun sellainen kohdalle osuu. Itse harrastan kaikenmoista, joten voiton osuessa kohdalle käy aivan mikä tahansa, langat, valmis neule, koru tai tarvikkeet.
t. anki silmukkaketjusta

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle! Ihania töitä olet tehnyt, käyn ihastelemassa aina kun päivität. Harrastan kaikea samaa kuin sinäkin joten mikä tahansa palkinto käy, lempivärejä ovat mm. musta ja punainen. -Tuula-

Pilvi kirjoitti...

Onnea, ja osallistumpahan mieki arvontaan. Jos sattuis voitto tulemaan ni koru, taikka korutarvikkeita, lempiväri turkoosi taikka punanen :)

Mammutti kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!
Teet todella kauniita käsitöitä.
Jos onni potkaisee, niin olen pehmeiden töiden harrastaja ja neulon kaikkia värejä.

Taru kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

Jos nyt arvonnassa satun voittamaan, niin silmukkamerkit on näin neulojana olleet pitkään hankintalistalla. eikä lankaakaan ole koskaan liikaa:) Väreistä suosikkeja ovat lila/violetti, vihreä, sininen.

Marjo kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! Blogisi on uusi tuttavuus, mutta jo ensinäkemältä se on kyllä todella monipuolinen ja kiinnostava. Täytyy siis vierailla toistekin!

Arpalipukkeella voisin tavoitella vaikkapa kaulakorua tai rintaneulaa. Suosikkivärejä ovat vihreä, leijonankeltainen, punainen, vaaleanpunainen, ruskea, turkoosi, harmaa...

merka kirjoitti...

Onnitteluni yksivuotiaalle :) Löysin blogisi vasta nyt, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta kaikkine käsitöineen.
Harrastan pääasiassa neulomista, virkkausta, tuunailua ja ompelua, mutta muukin askartelu on kivaa :D

Valmis neulomus tai lankaa olisi kiva, väreinä käy melkein kaikki paitsi vaaleanpunaiset ym. tai neonvärit.

Tess kirjoitti...

Onnittelut blogille ja blogin kirjoittajalle!

Mie harrastan neulomista, virkkaamista ja satunnaisesti myös ompelua. Korujen tekemistä en ole vielä sen kummemmin kokeillut, mutta sekin kiinnostaisi. Lempivärejä ovat tummanpunainen, viininpunainen, vihreä ja ruskea. Murretut ja lämpimät sävyt ovat noin yleensä ottaen mieleisempiä. Muutkin värit toki käyvät, mutta sinisen sävyjä ja keltaista vierastan itselle tulevissa neuleissa.

Melli kirjoitti...

Onnea blogille ja sen pitäjälle!
Neulonta on pääasiallinen harrastukseni, korukin voisi olla kiva:)lempivärejä ovat vihreä, lila, musta.

teisa kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Sama syy minullakin blogin pitämiseen. Se on muistikirja, jota muutkin voivat lukea ja kommentoida. Minä neulon ja virkkaankin. Ompelemaan olen huono ja konekin tarvis huoltoa.

Tykkään punaisista ja violeteista, muut värit on haastavampia, sillä niiden suhteen olen krantumpi.

Oranssi kirjoitti...

Kyllä blogin pitäminen on mukavaa, eikös.

Itse harrastan neulomista. Korupuolelta ottaisin mieluusti valmista, en tarviketta. Neulontapuolelta valmis tai tarvike. Jos siis napsahtaisi onnekkaasti voitto kohdalle. Inhokkiväri on sininen, melkistä kaikki muu menee.

Irina kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle blogillesi. On mukava osallistua arvontaan,vaikka ei voittaisikaan mitään.
Minä olen sellainen sukkien neuloja ja huiveja myös tikuttelen.Jos onnetar olisi suosiollinen, niin kaikki käy. Kunhan se on yllätystä!
Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Eija kirjoitti...

Itsekkin vasta innostuin blogin pitämisestä=)

Itse maalaan ja piirrän tauluja, lähinnä tilaus muotokuvia eläimistä. Myös helmikoruja ja ompelemista tullut tehtyä. Kaikkea olisi kiva kokeilla=)
Jos voitan niin ehkä mukavinta olisi saada jotain korunteko tarvikkeita, niin pääsisin harjoittelemaan enemmän korujen tekoa=)Lempiväri on tummanruskea, mutta muutkin värit menee paitsi pinkki:p

Mari kirjoitti...

Hyvää 1-vuotis synttäriä :) kiva käydä aina katsomassa, mitä olet tehnyt. Itse neulon enimmäkseen. Tykkään oikeastaan melkein kaikista väreistä, paitsi en oikein liilasta. Ja askarrella en osaa, niin ikävää kuin se onkin :)
palkinnoksi käy mikä vain, jos niin uskomattoman hyvä tuuri kävisi ;)

Taija kirjoitti...

Elämä ilman neuleblogeja olisi ankeaa! Itse olen intohimoinen neuloja, mutta mielelläni aina opettelen uusia asioita ja tekniikoita.

Kuulostaa, että aiot hemmotella voittajaa :) Mun lempiväri on luumu. Muu voi olla yllätystä (niinkuin ikinä arpa osuisi mun kohdalle :D )

Pike kirjoitti...

Onnea, onnea vaan yksivuotiaalle!
Kyllä bloggaaminen on kivaa; itse vaan huomaa että on niin hoppu että postaukset pakkaa jäämään kovin lyhyiksi.

Itse teen vain ristipistoja, mutta palkinnoksi kelpaa valmis koru (musta vihreä violetti) tai huivi...

knea kirjoitti...

Uusi vieras blogissasi, mutta tulen varmasti uudelleenkin. Todella kauniita töitä olet tehnyt!

Neulominen on intohimoni, joten jos arpaonni suosisi niin lanka olisi tervetullutta. Väreissä olen kutakuinkin "kaikkiruokainen", eniten tökkii lila ja possunpunainen.

Mummu kirjoitti...

Uusi vieras onnittelee! Itsekin aloitin Bloggerissa vasta pari kuukautta sitten.

Jos onni suosii ja voitan, otan kiitollisena vastaan valmiin korun tai lankaa - kutomista harrastan mutta koruja en ole juuri tehnyt. Lempivärit musta, fuksia ja violetti.

Pirena kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle
Ihania neulomuksia tuossa näin kun äkkiä selasin, täytyypä katsoa kaikki läpi.
Ohuesta langasta pitsineuletta, huivi tai pusero tai sukat ja väreinä fuksia ja vihreän eri sävyt.

ArualMaria kirjoitti...

Moi, ja onnea blogisynttärinä! Blogisi on uusi tuttavuus (Ravelryn kautta bongasin), mutta pitää vierailla toistekin.
Kauniita töitä olet tehnyt, ja olet monipuolisesti lahjakas. :)

Osallistun arvontaan: harrastan ennen kaikkea neulomista, vaikka joskus myös ompelen, ja olen kokeillut myös massailua (silmukkamerkkejä, nappeja, koruja). Mieluiten neulon sukkia ja huiveja; mutta myös isompia neuleita välillä. Lempivärejäni ovat maanläheiset, voimakkaat sävyt (tumma ruskea, ruosteen oranssi, "myrkynvihreä", musta)... Koruja käytän aika vähän, mutta esim. silmukkamerkeille on toki aina käyttöä.

Epa kirjoitti...

Onnea blogin vuosipäivästä!

Itse kanssa neulon ja virkkaan paljon. Lempivärejä ovat kaikki!

.k kirjoitti...

Onneaponnea!

Totoro kirjoitti...

Onnea! Kivaa, kun dokumentoit tuotoksiasi meidän muidenkin iloksi. Itse tällä hetkellä lähinnä neulon, ommella voisi enemmänkin jos aikaa joskus ois. Korujen tekemistä olen halunnut kokeilla jo kauan. Sanotaan sitten vaikka valmis koru (väreistä eniten viehättää nyt violetti, harmaa ja musta).