27.8.2014

Ne toiset kolmiot ja vähän muutakin!

Sukkatehtaalta taas päivää. Samalla linjalla jatkan ja mikäs siinä, kun ohjetta ei edes tarvi. Osaan ulkoa jo tehdä sukat samalla ohjeella omasta päästä. Kolmiosukat numero 2 siis valmistuivat.

Ohje: omasta hatusta (projekti Ravelryssä)
Langat: Sekalaisia jämänöttösiä 74 g
Puikot: 2,75 ja 2,5 mm 

Veikee peikekin (no voisi sitä kutsua vaikka vaaleanruskeaksikin) yhdistettynä johonkin värikkäämpään ei näköjään häiritse yhtään. Ennen en voinut sietää ja nyt jopa pidän. Blogin tauon aikana sain aikaiseksi kyllä vaikka mitä joten palaan menneeseen. Onneksi päivitin Ravelryyn silloinkin projektit. Paita syntyi vuosi sitten syksyllä hyvin marinoituneesta langasta.

Ohje: Toujours (projekti Ravelryssä)
Lanka: Garnstudio Drops Safran 475 g
Puikot: 3,5 mm

Langan beige väri osoittautui lieväksi hutisostokseksi netistä alunperin ja olin yrittänyt neuloa siitä jo useampaa eri mallia. En vaan päässyt yli siitä, että väri ei miellyttänyt. Onneksi keksin, että beige kaipasi vain jotain värikkäämpää piristämään sitä.  Pääsi hyvin marinoitu lanka viimein käyttöön sillä, että ostin 3 kerää lisää värikkäämpänä versiona. Raidoitus syntyi raitageneraattorin (linkki) avustuksella ja muuten noudatin ohjetta likimain.

Ei kommentteja: