3.11.2010

Synkkiä aikoja

Ainakin käsityörintamalla on ollut synkkää ja ulos kurkistaessa tekisi lopullisesti mieli kömpiä talviunille. Yli kuukauteen ei ole valmistunut mitään neulottua tai muitakaan käsitöitä. Yhdet farkut olen lyhentänyt ja ommellut verhot, joita silittäessä onnistuin polttamaan käteni vesikellolle. Nahka on jo luotu uudelleen ja jälki toivottavasti jatkaa vaalenemistaan.

Kuukauteen en ole päivittänyt tänne mitään, mutta nyt minulla on jotain esiteltävää! Jotain mistä en onnistunut saamaan kunnollista kuvaa :/ sanoinko jo inhoavani tätä synkkyyttä. Peilikin olisi kannattanut pestä ennen kuin aloin räpsimään sen kautta kuvia itsestäni.

Malli: Still light tunic by Veera 100% rain -blogista
Lanka: Sandness Garn Lanett, menekki 490 g
Puikot: vartalo 2,5 mm, hihat 2,25 mm

Ohje on maksullinen ja noudatin sitä kirjaimellisesti. Ihanaa neuloa tarvitsematta miettiä muutoksia tai laskeskella itse mitään. Ainoa muutos mitä tein oli tunikan lyhentäminen, koska en halunnut polvimittaista mekkoa vaan enemmin farkkujen kanssa pidettävän paidan.

Mitähän minä ajattelin aloittaessani xl-koossa neulomaan 2,5 mm puikoilla melkein mustaa lankaa. Huolimatta kuvista lanka on todellisuudessa tummanharmaata eikä mustaa. Neulonta kesti 5 viikkoa ja ei tullut edes rasitusvammoja huolimatta raivokkaasta tikuttamisesta!

Sileän neulominen on puuduttavaa ja pelottavinta on, että haaveilen jo toisen tunikan tekemisestä :D jossain vähän pirteämmässä värissä tosin! Joka tapauksessa ensimmäinen yritys on mieluisa ja maksoi ehdottomasti vaivan väkertää!

2 kommenttia:

A-K kirjoitti...

Syksyn pimeät ja valokuvaaminen on tosiaan hankala yhdistelmä. Kauniin tunikat oot neulonut! Tuo ohje polttelee itselläkin mielessä, kunhan saisi langat hankittua. :)

Mari kirjoitti...

Anna-Kaisa kiitos :)