1.10.2010

Lankaa, lankaa, lankaa...

Minä kävin kaupungilla humputtelemassa eilen :) Lankaideaan oli saapunut Cascade Yarnsin lankoja joita piti päästä hipeltämään ja tutkimaan! Olin jo etukäteen päättänyt ostaa testiin 220, koska uusin Knitty Deep Fall 2010 on ilmestynyt ja sieltä löytyi heti Brambles beret jonka haluan neuloa.

Vähän muutakin tarttui matkaan: vasemmalta oikealle kuvassa esiintyvät Cascade Heritage, Colinette Jitterbug ja Cascade 220 heathers.

Neulekirjan ostin puolestaan jo viime viikolla sen osuttua silmiini kirjakaupassa. Olinkin jo miettinyt sen tilaamista netin kautta, mutta kerrankin osuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Suomalainen kirjakauppa siis ainakin myy kirjaa.

Aion neuloa tuosta violetista Heritagesta kirjan kannessa näkyvät Fine Van Brooklynit. Vähän jännittää saanko aikaiseksi sopivan kokoiset jättipohkeilleni. Minun olisi pitänyt ostaa toinenkin vyyhti kyseistä lankaa, koska yksi ei riitä alkuunkaan :D No tuohan on mainio syy käydä ensi viikolla uudelleen kuolailemassa lankojen päälle Lankaideassa!

1 kommentti:

Maritta kirjoitti...

Siis aivan ihania lankoja! Koska me saadaan Turkuunkin Cascaden lankoja jonnekin? Tuossa Heritagessa on aika ihania värejä tarjolla, niihin oon törmännyt toisaallakin. Noissa Brooklyneissa onkin neulomista, mutta on ne hienot. Tosin sulla ei varmaan niissäkään kauan mene :D