31.8.2010

Tiitin sukat

Minä tein sen! Neuloin valmiiksi jo tammikuussa aloittamani sukat joten nyt on edes yksi ufo vähemmän kaappien kätköissä. En ymmärrä miksi näiden tai oikeastaan vain toisen sukan tekemiseen meni melkein 8 kuukautta. Ensimmäinen sukka oli minusta ihan hieno, mutta en vain saanut tartuttua työhön uudelleen ja ne olivat päätyneet kaapin perälle sullottuna epämääräiseen muovipussiin.

Malli: Tiit's sock kirjasta Folk knitting in Estonia
Lanka: Novita Nalle, Novita Florica ja tuntemattomia lankoja, n. 115 g
Puikot: 2,75 mm

En olisi muistanut edes koko sukkia ilman Ravelryä. Kävin vilkaisemassa omia keskeneräisiäni sieltä ja huomasin nämä. Hölmöintä koko hommassa on se, että toisen sukan neulomiseen valmiiksi ei mennyt kuin muutama päivä. Kaupan päälle tuli vielä hyvä mieli istuvista ja näteistä sukista.

Palkkioksi näiden neulomisesta sallin itseni aloittaa uuden työn, koska se on himoittanut jo pitkään. Loogista vai mitä :D olisi niitä muitakin keskeneräisiä vielä kaapeissa mitä jatkaa. Toisaalta voin perustella uuden aloituksen akuutilla tarpeella. En saksinut vanhaa neuletakkia saadakseni aloittaa uutta ;) vaan se hajosi ihan omia aikojaan paikkailu yrityksistä huolimatta.

12 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Ne on hirmusen ihanaiset !

KnittingArchivist kirjoitti...

Kauniit sukat! :)

Altocumulus kirjoitti...

Ihanat sukat! Ei ollenkaan kuin perinteiset suomalaiset sukat ja siksikin näyttää kivalta.

kaisa kirjoitti...

Ne on tosi nätit! Minusta ei vaan ole kirjoneuleiden neulojaksi, muuten tekisin myös tuollaiset.

Riikka kirjoitti...

Nuo on kyllä tosi nätit! =) Hyvä että sait valmiiksi.

Tess kirjoitti...

Ihanat sukat!

Tui kirjoitti...

Nää on ihanat!

Maritta kirjoitti...

Ne on kauniit! Minä kyllä kumarran kerran jos toisenkin näille kirjoneuletöille. Ei onnistuisi minulta, jo raidottamisen kanssa meinaa mennä sukset ristiin.

Anna kirjoitti...

Sairaan hienot sukat! Tekis itsekin mieli tehdä tuollaiset :)

Mari kirjoitti...

Kiitos kehuista. Mä en ole ikinä ollut mikään kovin hyvä kirjoneuleiden tekijä. Yllättävän kivuttomasti sain valmista aikaiseksi. Mitään ei tarvinnut purkaa :) kunhan vain neuloin loppuun asti!

Sonja kirjoitti...

Onpas somat sukat! :)

Judiuni kirjoitti...

Aivan ihanat sukat!