23.6.2010

Mihin aika katoaa?

Tuntuu, että olen tehnyt kauheasti vaikka mitä, mutta valmista ei ole esittää. Onneksi sentään kaksi tiskiluutua edes on valmistunut. Ensimmäiset neuloin maaliskuussa ja käyttökokemusten myötä olen innostunut. Nämä toimivat paremmin kuin kaupan luutut ja ne on helppo heittää pyykkiin ja pestä 60 pesussa. Luulen, että ne kestävät kovempaakin lämpöä, mutta kun ei ole muuta mitä pestä niin kovissa asteissa joten en ole ihan vaan kahta luutua viitsinyt muuten tyhjässä koneessa pestä :D

Malli: omasta päästä
Lanka: BC Garn Allino, yhteensä 65 grammaa
Puikot: 3,5 mm

Luotuja silmukoita 60 ja reunukset aina oikeata. Mallikuviona ihan keskellä on kahden silmukan ja kahden kerroksen helmineule. Takaapäin melkein samannäköisiä ainoastaan sileä oikea ja nurja takana tuovat hiukan eri näköä.

Kerijälaitteesta olen haaveillut jo jonkin aikaa ja viimeinkin tilasin Royal merkkisen kapineen Tinttamarellista. Sormet kiittää jo tässä vaiheessa hankinnasta, vaikka kokemusta on vasta tuon yhden Wollmeisen verran! Keskeneräisiä riittää joka lähtöön edelleen:

ompeluakin on tullut harrastettua taas

ja neulottuakin on aina ohimennen. Vaikka en osallistu KYH:iin niin aloituksissa riittää täälläkin!

4 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Hei superkivoja nuo tiskirätit! Ihanniinku pieniä tauluja. :) Ja mieki halluun kerijälaitteen..Ihana ompelus ja huivinalku :)

Maritta kirjoitti...

Tosi hienoja luutuja :D Aivan Ihana tuo ompelus! Tosi hienot kangasvalinnat. Kerijälaitteesta täällä unelmoidaan edelleen, ehkä sitten joskus...

A-K kirjoitti...

Vau, mikä ompelus! Mikä se on kokonaisuudessaan? Onko kuvioiden tekeminen vaikeaa?

Mari kirjoitti...

Hillanen ja Maritta kiitos :)

Anna-Kaisa ompeluksesta on tulossa tyynynpäällinen. Ohjeen olen löytänyt netistä jokunen aika sitten ja ensimmäistä kertaa koetan moista tilkkutyötä tehdä. Valmista esittelen sitten joskus :D kun on jotain mitä esitellä. Aikaa vievää näpräystä tuon tekeminen on, mutta ei mahdottoman vaikeaa.