9.6.2010

Kehräyksiä ja ompelua

Kuidut ovat Blue Faced Leicesteria (BFL), joka on aloittelijalle sopivaa kehrättävää.

Oatmeal on Lankaluolasta.

Värikäs kuitu on FeltStudioUK:n putiikista Etsystä.

Hartaan värttinän pyörityksen jälkeen ne muuntuivat langaksi. Käytin kuiduista vain puolet, vyyhti on noin 90 grammainen ja metrejä sain aikaiseksi 305. Että mä olen ylpeä :) se on ihan oikeata lankaa ja vielä suhteellisen ohutta! Varoituksen sana, tuo homma on kyllä addiktoivaa. Minä piilotin vähäksi aikaa kuidut ja värttinän kaappiin jotta saan tehtyä muutakin oleellisempaa välillä!

Sitten DIY projekti joka on ollut aloitusta vaille valmis jo muutaman vuoden. Materiaaleina bändipaita joka on liian pieni talouden kenellekään jäsenelle ja vanha t-paita jota ei ikinä tullut käytettyä, vaikka sinällääm mitään vikaa siinä ei ollutkaan.

Saksen kouraan ja naps vähän kangasta poikki ja pinoon. Sitten kaivelin kaapista kaksipuoleista liimakangasta, silitin koristeet kiinni ja tikkailtiin sillä lailla kainostelematta ronskisti ihan tarkoituksella. Helma tuntui turhan lyhyelle joten siihen vähän jatketta bändipaidasta. Vastaavasti kaula-aukko tuntui liian ahtaalle joten sieltä vähän kangasta pois. Hihat näyttivät liian siisteille joten vähän muokkailua saksilla ja taas tikkaamaan ronskisti! Kaula-aukko meinasi vähän lerpattaa joten kaivoin esiin satiininauhaa ja taitoin vielä kerran reunan sisäänpäin niin, että nauha jäi väliin ja tikkasin, nyt kaula-aukko pysyy kuosissaan.

Musta vähän tuntuu, että tämä pääsee ulos tällä viikolla ulkoilemaan kaltaiseensa seuraan :D

Ei kommentteja: