4.3.2010

Kummipoika

Vihdoin ja viimein sain tehtyä loppuun tämän! Malli on helppo, lanka paksua ja teoriassa valmista olisi pitänyt tulla nopeaan. Aloitin tämän jo joulukuun puolivälissä, mutta sitten tapahtui kaikenlaista ja tämä hautautui muiden töiden alle.

Malli: Pikkuveli by Suvi Simola
Lanka: Novita 7 veljestä, n. 360 grammaa yhteensä
Puikot: 4,0 mm ja 4,5 mm

Kokona on isoin (8 vuotias) ja noudatin muuten ohjetta, mutta neuloin vartaloon ja hihoihin vähän lisäpituutta. Väreinä jälleen kerran keltainen, vihreä ja musta jotka tulevat saajan suosikkijoukkueen väreistä. Pipon kanssa melkein samaa sarjaa vai mitä? Enää saa jännittää onko takki sopiva. Ihan kiva fiilis jäi tämän neulomisesta. Ainoa kumma asia oli vihreän 7 veljeksen neulonta tuntuma, lanka tuntui neuloessa ihan muoville verrattuna mustaan ja keltaiseen. Lanka nitisi puikoilla vaikka se kuitenkin on koostumukseltaan samaa lankaa noiden kahden muun kanssa, valmiissa neuleessa en huomaa tuntumasa eroa värien kesken.

3 kommenttia:

Flikka kirjoitti...

Onpa ihanat värit tuossa takissa, tykkään tuosta turkoosinvihreästä. Tuo on kyllä kiva malli.

Riikka kirjoitti...

Hieno toteutus! Itsekin haaveilen tekeväni tämän "joskus".. =)

Mari kirjoitti...

Kiitos, mutta täytyy kyllä myöntää värien olevan hieman pielessä kuvassa. En jaksanut alkaa säätämään. Vihreä on oikeasti tummempi ja ihan puhdas vihreä.