18.1.2010

Lina

Kaikki tuntuu olevan vähän kesken edelleen. Jotain sentään valmistui nopeasti, mutta tämä tuleekin akuuttiin tarpeeseen itselle. Käväisin viime viikolla Lankaideassa kyselemässä sopivaa lankaa pipoon ja tälläistä tarttui pari kerää matkaan. Malliksi valikoitui minulle entuudestaan tuttu Lina.

Malli: Lina, malli löytyy Joko Knits -blogista
Lanka: Debbie Bliss Cashmerino DK, noin 60 grammaa
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot

Ihanan tuntuista lankaa, tämä ei kutita minua yhtään joten nappiostos. Sen sijaan Blogilistaan menee hermot. Pitäisi jaksaa siirtyä lukemaan blogeja jotain muuta kautta, mutta laiskana en haluaisi alkaa siirtelemään suosikkeja toisaalle, koska niitä on kertynyt iso jono. Vai olenko minä ainoa joka on blogilistasta riippuvainen?

Toinen sukka on jo valmistunut, vielä kun saisin parin valmiiksi. Sitä on jo siis aloiteltu, mutta edelle kiilasi pipo ja huivi josta myöhemmin.

8 kommenttia:

Violet kirjoitti...

Voin suositella google readeria blogilistan rinnakkaiskäyttöön, mutta itsekään en ole osannut siitä kokonaan luopua. Suurimman osan suosikeistani olen bongannut ihan vain viimeksi päivittyneiden listalta. Ja uusia löytyy yhä :)

Mari kirjoitti...

Pitäisi vain siis alkaa hiljalleen siirtää suosikkeja sinne google readeriin! Kauhea homma vain siitä olisi, kun niitä on kertynyt juurikin tuon viimeksi päivittyneiden listan avulla vino pino =)

Flikka kirjoitti...

Mulla on kans viime aikoina mennyt välillä hermo blogilistan kanssa. Täytyis vissiin kans siirtyä pikku hiljaa google readeriin. Ihana sukka, mahtavat värit!

Riikka kirjoitti...

Mieletön sukka! =) On tossa väkertämistä!

Pirena kirjoitti...

Kaunis sukka, minäkin tykkään.

Rusina kirjoitti...

Ihana sukka, osaispa itsekin ... edes tavallisen sukan ;)

Minä seuraan edelleen blogilistan tuoreimpia noin kerran viikossa sunnuntaisin, jolloin tapanani on laiskotella ja levätä kotona. Helmityölistalla kun sellaisiakin blogeja, joista löytyy vaikka mitä muuta kiinnostavaa, joten en ole tarvinnut erillistä suosikkiluetteloa. Oman koneeni suosikkilistassa on muutama sellainen blogi, joka kertoo omista suosikeistaan ja jotka toimivat apuluettelonani silloin kun blogilistassa on ollut häiriöitä. Olen muutaman kerran pohtinut googlen apuohjelmia, mutta aina se on jäänyt. Näillä mennään kunnes mieli muuttuu ; )

Tietysti tuo aurinko tuolla pihalla uhkaa ruveta paistamaan juuri tänään! Ehkä sittenkin pitää mennä ulos. Seurataan tilannetta.

Pampuliina kirjoitti...

Wou todella upea sukka!

Mari kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Nyt enää puuttuu loppurutistus saada valmiiksi toinen!