8.1.2010

Hei, täällä neulotaan!

Kyllä, täällä neulotaan ahkerasti ja hamstrataankin vähän turhan ahkerasti.

February Lady Sweater on edistynyt huimaa tahtia, en taas muistanutkaan kuinka nopeasti valmista syntyy 5,0 mm puikoilla ja paksulla langalla. Lanka on siis Debbie Blissin Stellaa värissä Scarlet, jota piti jo tilata lisää jokunen kerä, ettei pääse loppumaan.

Tilasin ennen Joulua muutaman kirjan itselleni ja ne tulivat tällä viikolla. Ainakin ensivilkaisulla ovat ihan nappiostoksia. Nancy Bushin kirjasta, Folk Knitting in Estonia, löytyy malleja lapasiin, sormikkaisiin ja sukkiiin. Aimee Rayn kirja, Doodle-Stitching, tarttui mukaan muiden bloggaajien ihanien töiden takia, huvittaisi kokeilla tuollaista kirjontaa esimerkiksi huovutettuihin lapasiin tai tossuihin.

Titityyllä oli välipäivinä alennusta BC Garnin Shetlandsuldissa, jota tilasin jo aiemmin ja sorruin tilaamaan lisää sitä. Nuo olivat lohtushoppailua, mutta lanka oli jo hyväksi havaittu ennen tilaamista, nimittäin ehdin neuloa mallitilkun kyseisestä langasta ja tuntuma oli kyllä mukava.

Uudesta kirjasta tekisi mieli aloittaa parit sukat, muutama keskeneräinen pitäisi saattaa päätökseen, Lace Ball huutelee tahtovansa huiviksi, Shetlandsuldista on jo kaksi ideaa, jämälankoja tekisi mieli neuloa sukiksi. Voi ei! Liikaa ideoita ja materiaalia, en tiedä mistä aloittaa :D onneksi tämä on kai positiivinen ongelma.

2 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Voi mitä nättiä, väri on just mua, meinaan tuon Ladyn.

Sokkopöllö kirjoitti...

Upean värinen Lady tulossa. :)