17.8.2009

Pinkki Aquila

Aquila on valmis. Hurjaa tahtia tikuttelin sen valmiiksi viikonloppuna. Uskomatonta mitä urheilu tv:ssä saa aikaiseksi! Minä siis kuuntelen MM-kisoja katse tiukasti neuleessa.

Malli: Aquila by Sari Åström,Ulla 01/08.
Lanka: SWTC Xie, menekki n. 75 grammaa.
Puikot: 3,0 mm pyöröt.

Kokoa huiville tuli noin 72 cm x 166 cm. Tämä malli venyi pingotuksessa reilusti. Luulin, että sain aikaiseksi minihuivin, mutta en edes kiskonut neuletta kovin rajusti kostutettuna, se vain tuntui venyvän ja venyvän.

Huivista tuli ihanan kevyt ja laskeutuva. Valitettavasti kartiosta paljastui kaksi solmua melkein peräkkäin joten jouduin tuskailemaan langanpäättelyiden kanssa. Tälläisen liukkaan langan kanssa en oikein ikinä tiedä miten hoitaisin nuo päättelyt siististi ja ennenkaikkea pitävästi. Päädyin solmimaan langat yhteen ja neulomaan kaksinkertaisella useamman silmukan yli ja sitten uusi solmu, langanpäät pujottelin mahdollisimman siististi ja tein muutaman solmun aina välillä.

Öh, minulla on tunnustettavaa. Aloitin uuden neuleen, Lacy Baktus olisi tulossa Ilun merinosilkki-huivilangasta. Olen koettanut keksiä sopivaa ohjetta tuolle langalle siitä lähtien, kun sain sen hyppysiini ja nyt viimeinkin löytyi tarpeeksi yksinkertainen ohje jolloin ihana lanka pääsee oikeuksiinsa! Joo, myönnän, mulla ei ole mitään itsekuria, ei mennyt montaa päivää edellisestä postauksesta, puhutaan pikemminkin tunneista.


Lisäksi Twist Collectiven uusimmassa numerossa oli aivan ihana suomalaisen suunnittelijan malli Luminen. Tahtoo, tahtoo, tahtoo...

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tosi nätti huivi! Täällä aijotaan kans neuloa ihan hulluna tämä viikko ja tuijottaa kisoja samalla!

Mari kirjoitti...

Todella kaunis :)

Tess kirjoitti...

Kaunis huivi!

Mari kirjoitti...

:) Kiitos teille kaikille.