21.10.2008

Sukat

Breeze-sukat Knittystä. Nähtyäni ne ensimmäisen kerran päätin heti, että nuo on saatava! Ensimmäinen kokeilu meni pieleen liian paksun langan vuoksi joten nyt uusi yritys ja vähän parempi tulos. Lankaa kului huimat 54 grammaa eli yksi kerä ei ihan riittänyt.

Breezet Anttilan Veerasta, sukkapuikot 3 mm ja suurinpiirtein ohjeen mukaan tehtynä.

Langanpäät ovat vielä päättelemättä, koska mietin miten korjaisi suuaukon lörpähtämisen, harkitsen virkkaavani resorin sisäpuolelle ohutta kuminauhaa. Seuraavassa kuvassa allekirjoittaneen jalka itse kuvattuna, kuviosta saa toivottavasti jotain tolkkua.

Iloinen yllätys kuvatessa oli se, että ylempänä oleva kuva on ilman salamaa otettu ja väri toistuu täsmälleen oikeana ja tarkkuuskin on ihan riittävä. Alempana oleva kuva on otettu salamalla. Olosuhteet ovat muuten samat molemmissa tapauksissa.

Mitä tästä opin: valaistus kannattaa hoitaa muuten kuin salamalla. Mielestäni meidän erittäin himmeät valaisimet olohuoneessa riittivät näin pimeänä päivänä valaisemaan riittävästi. Kameran herjasi ylemmässä kuvassa liian pimeistä olosuhteista, joten kameran sana ei ole laki.

Ei kommentteja: