7.10.2008

Koruja ja auringon valoa!

Ulkona paistava aurinko innosti kuvaamaan koruja (niistä siis saa jopa jotain selkoa). Viimeistelyä vailla oli muutama koru odottamassa ja laatikossa jo aiemmin valmistuneina oli pari korua.

Nämä brioletit ovat ensimmäiset jotka kieputtelin joten jälki on sen mukaista. Pääsivät heti korviin roikkumaan.
Korvakorut fasettihiotuista savukvartsibrioleteista. Pituus n. 3,5 cm.

Huomaamattani sorrun aina pimeänä vuodenaikana pukeutumaan mustaan joten värikylläinen koru sopii käytettäväksi talvella. Hiukan hurjalle (liian värikkäälle) omiin silmiin se näyttää toistaiseksi. Ajattelin pitää tätä ihan yksinkertaisena kaulassa joten en vaivautunut laittamaan lukkoa koruun. Materiaalit valitsin sen mukaan ettei harmita vaikka jäisikin käyttämättä.
SIRKUS-kaulakoru sekalaisista lasihelmistä ja kuparista. Pituus n. 88 cm.

Aiemmin punomani piina-ketju on tummunut, vaikka ei ole ollut käytössä. Huomasin asian, kun suunnittelin käyttäväni ja käytinkin sen rannekoruun ja eron huomaa selvästi "paketista" otettuun kuparoon. Mitenhän kuparin saisi kiillotettua? Vai pitääkö tyytyä tuohon ajan patinaan suosiolla.
Rannekoru bambuakaatista ja kuparista. Pituus n. 20 cm.

Ärtymys väärästä langanhalkaisijasta on laantunut ja viimeistelin toisenkin piinan valmiiksi rannekoruksi. Alunperin tuntui, että koko ketju joutaa roskiin. Tauon jälkeen työn jälki ei olekaan niin kamalaa. Ongelma oli 1 mm langan väänteleminen minipihdeillä joita käytän. Halusin koruun jonkun helmen mukaan, mutta 1 mm:n lankaan ei niin vaan pienehköjä helmiä saakkaan pujotettua saati sitten taivuttele sitä nätiksi lenkiksi. Työssä näkyy kamalia pihdin jälkiä, mutta kukapa tuota minun ranteessani niin läheltä tuijottelisi.
Rannekoru messingistä ja helmiäislasihelmi. Pituus 18,5 cm.

Ei kommentteja: