16.2.2012

Tunnustus

Sain tunnustuksen Amukilta Kokopäiväneuloja-blogista, kiitos siitä! Hän oli yhdistänyt kaksi haastetta ja ajattelin jatkaa samalla linjalla. :) 5 kysymystä joihin vastata ja jokunen blogi joihin kannattaa tutustua.


1. Käsityösi josta olet ylpein ja jota arvostat kovasti ?

Ehdottomasti tämä tilkkutäkki joka tälläkin hetkellä majailee sohvalla ja on ollut valmistumisestaan ahkerassa käytössä torkkupeittona. Aina haaveilen toisen tekemisestä, mutta en ole vielä uskaltanut aloittaa, kun tiedän kuinka kova homma siinä on.

2. Kaunein rakennus jonka olet nähnyt ? 
Tämä ei ole varsinaisesti rakennus vaan alue. Kööpenhaminan Tivoli teki lähtemättömän vaikutuksen kauneudellaan eikä vastannut yhtään sitä käsitystä mikä minulla on huvipuistoista.

3.Laulu joka koskettaa syvästi ? 
Yksi on Viikatteen Pohjoista viljaa tuo on aina haikean mielen.

4. Minkä asian tunnet arjessasi raskaaksi ?
Väsymyksen.  

5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi ?
Kun ulkona on huono ilma tai pakkasta, laitan jonkin lempisarjan tai elokuvan pyörimään ja voin kaikessa rauhassa könytä viltin alle neulomaan.

Tunnustuksen jaan eteenpäin neljälle blogille. Lankahullaannus, Marittan, Taijan kutomukset ja Napit puuttuu. Alkuperäisessä haasteessa taisi olla ehtona, että blogilla  ei saisi olla kuin alle 200 lukijaa, mutta minusta se on vähän vaikeasti tutkittavissa oleva asia :D en edes tiedä moniko lukee tätä minun reppanaani.

Valmistuneita neuleita on taas syntynyt ja pitää ottaa niskasta kiinni ja blogata ne. Pienelle koiralle tarvittiin vähän suojaa paukkupakkasiin ja eläinystävänä ei voi kieltäytyä :)

 
Malli: To humiliate the dog (rav it)
Lanka: Novita Isoveli, n. 40 g
Puikot: 4,5 mm

Lanka: Drops Karisma, 100 g
Puikot: 3,25 mm ja 4 mm

Paras kiitos on tietysti se, että koira on kuulemma suostunut pitämään näitä. :)

5 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!
Täytyypä miettiä vastauksia kysymyksiin, aika vaikeilta tuntuvat näin äkkiseltään ;)

Ihania koiranpukuja.

hillanen kirjoitti...

Kiitän :) Menee tähän vastaaminen ainakin joidenkin päivien päähän, mutta koitan muistaa :D Itekki oon miettiny tähän "alle 200 lukijaa" -juttuun liittyen, että hitostako mie tiiän minkään blogin lukijamäärää, kun osa lukee blogilistalta ja osa readerista ja osa jostain mistä sattuu...en oo ees varma, montako lukijaa itelläni on :D

Neulisti kirjoitti...

Mahtava koirannöyryytyspipo! :D Repesin ihan. :D

Maritta kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Koetan ehtiä vastaamaan, kovin haasteellisia kysymyksiä tänne flunssalandiaan. Mutta hauskoja nuo koiranlämmittimet :D

Mari kirjoitti...

Koiran vaatteet on kyllä hupaisia. Täytyy käydä katsomassa myöhemmin mille ne näyttää ja kysyä saanko räpsiä kuvia tänne laitettavaksi. Pienelle koiralle niitä on vielä helppo neuloa, kun lankaa ei mene paljoa :D onneksi pääsivät käyttöön ja voisin neuloa vielä lisääkin vaikka seuraavaksi talveksi!