24.1.2012

Pimeyden keskeltä

Onko siitä jo tosiaan kaksi kuukautta, kun viimeksi olen päivittänyt. Taisi blogi-rukka jäädä Joulun tienoon muuton jalkoihin. Hengähdystä se aika vaatikin kyllä ja taisi mennä ennätyksellinen pitkä aika neulomatta silmukkaakaan, sekä ennen muuttoa ja jälkeen, kun en vain jaksanut tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Nyt sitten neuleita on jopa valmistunutkin!

Malli: Child's French Sock kirjasta Knitting Vintage Sock (rav it)
Lanka: Wollmeise Twin värinä Absinth WD, 94 g
Puikot: 2,75 mm

Valmistuessa fiilikset sukista oli jee ja nyt ne on vähän nääh. Kauniit ne ovat kuin mitkä, mutta kun ne pirulaiset ei pysy minun jalassani vaan pyörii ja hyörii miten sattuu. Onneksi on jotain onnistuneenpaakin esiteltäväksi. :)

Malli: Daybreak (rav it)
Lanka: BC Garn Semilla Extra Fino, 2 vyyhtiä
Puikot: 3,75 mm

Huivi on taas minun maun mukainen, lanka on ohutta pitsilankaa ja huivista kuultaa mukavasti läpi, mutta kyllä se kaulassa varmasti lämmittää ihan riittävän paljon.

Sain nimittäin venytettyä sille huimat mitat 195 cm x 63 cm, vaikka lankaa kului vain tarkalleen 98 grammmaa. Tein isoimman koon mukaan reunukseen asti, mutta harmaa lanka loppui kesken joten reunus jäi pari riviä lyhyemmäksi.

Reunuksen pingotus stressasi jo etukäteen, mutta päätin sitten kokeilla nuppineuloilla ja kävi kuten veikkaisinkin. Minulla ei ole tarpeeksi nuppineuloja noin ison huivin pingottamiseen. Olisin halunnut suoran reunan tuohon, mutta tarpeeksi monesta suusta kuultuna, onhan se ihan nätti ja hauska vai mitä. :) 

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihania neuleita!

A-L kirjoitti...

Todella kaunis Daybreak! Ihana!

hillanen kirjoitti...

Nää on molemmat edelleen ihania. :) Jo ravelryssa ihailin..

Mari kirjoitti...

Tess, A-L, hillanen :) kiitos!