28.3.2011

Stylish blogger award

This time only in finnish. - Tällä kertaa vain suomeksi.

Sain Silly me observing -blogin Helmiseltä Stylish blogger awardin ja olen otettu. :) Nyt pitäisi vain keksiä 7 mielenkiintoista asiaa minusta.


1. Juon kahvini joko mustana, makeutettuna, maidolla tai millä tahansa kombinaatiolla noista. Teessä pitää olla joko maitoa tai makeutusta mukana.

2. En saisi olla auringonvalossa, mutta rakastan silti kesää ja lämmintä.

3. Virkatessani ja joskus neuloessakin käsiini nousee punaista ihottumaa joka kutisee ja turpoaa pateiksi. Se ei kuitenkaan estä minua jatkamasta rakasta harrastusta.

4. Minulla on ainakin miljoona käsityötä koko ajan kesken ja vaihtelen niitä lennosta. Ravelryssä opin, että minulla on SSS eli second sock syndrome, koska toisen sukan valmistuminen vie iäisyyksiä. Tälläkin hetkellä pariaan odottelisi ainakin muutama sukka.

5. En erityisemmin pidä matkustamisesta, mutta koska puoliso haluaa matkustaa niin menen mukana. Käytännössä hän päättää mihin menemme ja hoitaa järjestelyt, minä menen vain mukana vai pitäisikö sanoa perässä. :D

 6. En ole ikinä katsonut jaksoakaan Salattuja elämiä tai Kotikatua vapaaehtoisesti. Sairaalassa maatessani piti katsoa parina iltana Salkkareita huonekaverin takia. Sen sijaan olen katsonut scifi-sarjoja kuten esimerkiksi Star Trekit lähtien The Next Generationista.

7. Käymme miehen kanssa keikoilla aina kun mahdollista ja makuun sopivia bändejä saapuu kaupunkiin.

Olen näköjään todella huono keksimään mitään jännittävää itsestäni. Tunnustus pitäisi jakaa seitsemälle blogille eteenpäin, mutta en jaa sitä laiskuuttani. Mahtavia blogeja joita seuraan on paljon ja vielä enemmän on sellaisia joita en ole huomannutkaan. Napatkaa tunnustus matkaanne. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut awardista!

Ja wau, mistä langasta on tuo upea neulos tehty, jossa värit vaihtuvat vihreästä valkoiseen?

Mari kirjoitti...

Lanka on Wollmeisen sukkalankaa (WM Sockenwolle 80/20 Twin) värissä Schwammerl ja tuloillaan on sukat itselle :)