7.7.2010

Kaikukukka

Huivi on lahja ystävälle jonka väritoiveena oli hento vaaleanpunainen. Varsinaisia mallitoiveita ei tuntunut löytyvän joten valitsin ohjeeksi itsenäisesti "Kaikukukan" joka on ikäänkuin Laminarian sisarusmalli. Toivottavasti miellyttää tulevaa :) saajaa.

Malli: Echo Flower Shawl by Jenny Johnson Johnen
Lanka: Teetee Elegant, n. 72 grammaa
Puikot: 3,75 mm

Huivia neuloessa meni jälleen parisen viikkoa ja mittaa sille kertyi 175 cm x 80 cm. Lankaa kului alle 1,5 vyyhtiä ja langaksi valikoitui taas Teeteen Elegant. Olen havainnut sen hyväksi langaksi joten sitä tulen varmaan käyttämään jatkossakin perushuiveja tehdessäni. Vyyhdeissä on ollut vain muutamia solmuja yhteensä, hinnaltaan se on kohtuullista ja se on oikein miellyttävää kerittävää.


Kaikkien muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi lanka neuloutuu minun käsissäni kivuttomasti ja olen saanut neulottua siitä helposti tuollaista sopivan kevyttä kalaverkkoa joka ei kuitenkaan ole oikeasti ihan pelkkää reikää.

Pitää piipahtaa postiin laittamaan huivi matkaan omistajalleen tällä viikolla. Täytyy koettaa pakata se niin, että ei kärsi matkalla liikaa joten täytyy keksiä kuplamuovipussin lisäksi jotain muutakin suojaksi. :D Miten niin olen sarkastinen postin palveluiden suhteen? Kokemusta löytyy muistakin "onnettomuuksista", mutta ainakin yksi uhri on kuvattukin tänne blogiin.

11 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Sie se vaan teet näitä järjettömän kauniita huiveja, oivoi. Ihana siis tääkin. :)

Maritta kirjoitti...

Ihana, kaunis väri! Miten sä jaksat neuloa näistä ohuista langoista huivia toisensa perään? :D Oot kyllä hurja huivintekijä! Ihania kaikki!

Maikki kirjoitti...

Upea! Olen ihanstellut Laminariaa, paitsi siinä kuviot tuovat jotenkin mieleen pääkallon. Tässä tuota pääkalloefektiä ei tule. Kunis on huivi!!

Mari kirjoitti...

Hillanen ja Maritta: Kiitos :) mun piti oikein tarkistaa Ravelrystä, että olenko mä nyt niin monta huivia tehnyt. Kääk, tämän vuoden puolella oon tehnyt 7 huivia ja yksi on kesken ja sekin jo yli puolenvälin. Nyt voin luvata, että seuraavaksi valmistuu jotain muuta :D muuten sukulaiset ja kaverit hukkuu huiveihin kanssa!

Maikki: Kiitos ja mä katselin samaa joissain muiden tekemissä Laminarioissa, mutta omista neulomuksista en ole löytänyt sitä alienia tai pääkalloa. Ehkä se illuusio vaatii hiukan paksumman langan käyttöä :)

KnittingArchivist kirjoitti...

Upea huivi ja ihana väri! :)

Riikka kirjoitti...

Aivan super nätti! Väri on tosi kaunis! =)

Ellimelli kirjoitti...

Aika nopeassa tahdissa näitä huivi-ihanuuksia näyttää sulta syntyvän. Vau!

paivis kirjoitti...

Kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

On se nätti!

Mari kirjoitti...

Kiitos :)

Ellimelli, mä en kyllä ole ikinä pitänyt minään kovin tehokkaana neulojana. :)

Mags kirjoitti...

Onpa kerrassaan ihastuttava malli!