15.4.2010

Honeybee Cardigan

Malli: Honeybee Cardigan by Laura Chau (Rav it)
Lanka: Wollmeise 100 % Merino Superwash ja Sockenwolle 80/20 Twin
Puikot: 3,5 mm ja 3,75 mm

Uskomatonta miten riittoisaa lankaa tuo Wollmeise on, minulla kului yhteensä vain 2,5 vyyhtiä lankaa tähän työhön! Väri on muuten Mistelzweig ja käytin sekaisin Twinia ja 100% merinoa, koska minulla sattui olemaan molempia. Eroa ei mielestäni neuleessa huomaa joten aion toistekin sekoittaa laatuja keskenään mikäli on tarpeen.

Ohje maksaa, mutta on ehdottomasti hintansa arvoinen. Olipa ilo neuloa tätä, kun ei tarvinnut miettiä mitä tekisi vaan noudatti ohjetta kirjaimellisesti ja hyvä tuli. Erityisesti pääntie aiheuttaa hymyn naamalle edelleen, koska I-cord päättely onnistui heti kerralla kunnolla. Itse asiassa tämä oli suorastaan uskomaton suoritus minulta, missään kohtaa ei tarvinnut säveltää omiaan ja yhtään silmukkaa ei tarvinnut purkaa ja neuloa uusiksi. Koko neule on neulottu pyörönä saumattomasti joten pääteltävien langanpäiden määrä oli vähäinen. Mallineule on vähän työläs neuloa, mutta suhteellisen kivuttomasti säin tikutettua vartalo-osan kuitenkin.

Ainoa huomautus ei liity neuleeseen vaan siihen, että kannattaa pestä peili ennenkuin ottaa itsestään kuvia sitä kautta, öhöm. Tietysti huomasin sen vasta nyt koneen ruudulta. Huomasin viime viikolla, että kameran linssissäkin on ollut tahra ties kuinka kauan.

9 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Vau, aivan ihana! Tähän en olekaan vielä törmännyt (näin se to-do lista vaan kasvaa), mä haluun kanssa! Olis kyllä ihana kerrankin neuloa sellainen neule missä ei tarvitsisi säätää, purkaa, laskea ja pohtia. Mistäs mä nyt kesken lakon saan tarpeeksi wollmeiseä samassa sävyssä. Suostuiskohan mies päivystämään perjantaina äitienpäivälahjaa... :)

Sufferiina kirjoitti...

Kaunis neule!

hillanen kirjoitti...

Voi kun kaunis!

Tui kirjoitti...

Aivan ihana!

Tess kirjoitti...

Ihana neule!

Mari kirjoitti...

Maritta, tuttu tunne, nimittäin mun to-do lista on älytön jo nyt ja aina tulee uusia hienoja malleja. WM:n päivitysten odottaminen on kyllä rasittavaa, mutta toivottavasti mies suostuu :)

Sufferiina, Hillanen, Tui ja Tess kiitos kehuista :)

Vilma kirjoitti...

Onpa kyllä kaunis neuletakki! Aivan ihana tuo pitsineule, ja väri on ihan huippu myös.

Mari kirjoitti...

Kiitos Vilma :) minä tilasin aluksi yhden vyyhdin tuota väriä ja päätin, että halua neuletakin siitä ehdottomasti!

ArualMaria kirjoitti...

Kaunis neule!