21.4.2009

Pahanilmanlintu

Huolimatta näennäisestä hiljaiselosta on jotain valmistakin tullut tai ainakin melkein.
Ensinnäkin LÄHES valmis huivi. Lanka loppui inan liian aikaisin ja nyt sitten pitäisi metsästää sitä jostain lisää. Tilasin Titityystä tuon petrolinsinisen Xie-kerän talvella ja aloin tekemään huivia, innostus hetkellisesti lopahti ja tekele vietti talvihorrosta. Jokin aika sitten innostuin uudelleen ja tikuttelin reunuksen reilussa viikossa tuohon pisteeseen. Ei olisi paljoa tarvinnut lisää tuota lankaa. :(


Tilasin Ellokselta verhokangasta joka osoittautui kapeammaksi kuin piti olla. Huomasin sen vasta, kun olin jo leikannut kankaan kahdeksi verhoksi ja tyynymateriaaliksi. Olisin saanut vielä palauttaa kankaan, mutta valitettavasti heillä ei ollut antaa tilalle sitä täysileveää kangasta, koska sitä ei kuulemma ikinä edes ole ollut saatavilla. Kangas on kaunista minusta joten pidin sen sitten, vaikka se tulee kyllä olemaan nafti leveydeltään ikkunaan johon sen suunnittelin. Ompelin tyynynpäällisetkin samalla valmiiksi. Tein päällisistä irrotettavat jotta ne saa helposti pestyä.

Kaiken kruunasi puhelinyhtiön huomautuslasku maksamattomasta laskusta. Ei muuta kuin taas ottamaan yhteyttä ja setvimään asioita. No he myönsivät erheensä, mutta ärsyttää silti koko firma. Vähän vaikea maksaa laskua jota ei ole saanut, mietin vain pitäisikö siirtyä takaisin perinteiseen paperilaskutukseen. Pankit ja posti koettavat saada ihmisiä käyttämään vain sähköisiä palveluja, mutta jos niiden toiminta on tuota tasoa niin eipä voi oikein luottaa homman toimimiseen.

Ei kommentteja: