25.6.2008

Ostoshuumaa

Tilasin taas lisää korutilpehööriä Satuhelmestä. Bongasin siellä ennen Juhannusta hyvän tarjouskampanjan ja kuinka ollakkaan en voinut siis vastustaa kiusausta, kuten kuvasta näkyy. Kaikenlaista pientä kivaa siis löysi kotiin luokseni, tässä pikainen räpsäytys niistä aarteista.

Uusimmat ostokset.

Sateenkaarifluoriittia kivisiruhelminä, vuorikristallia, valkoista jadea, intian akaattia, karneolia ja muutamaa väriä makeanvedenhelmiä joista kirkas fuksia on tilaajalahja. Savukvartsia ja karneolia fasettihiottuina pisaroina, amatsoniittiruusut ja sterling-hopeinen sydän ja lukko. Alhaalla vasemmalla loput tilaajalahjat isoja lamppuhelmiä ja kirkkaan punaisia helmiä.

Edellisten lisäksi ostin kuparilankaa eri vahvuuksina ja ehdinkin jo kokeilla niistä jotain pientä. Tässä ensimmäiset harjoituskappaleet Egyptian Coilista ja Love Knotseista.

Rannekoru kuparilangasta ns. Egyptian coil-rannekoru.

Love Knots-harjoitelma.

Mitähän nuo ovat Suomeksi vai onkohan niillä edes suomalaisia nimiä? No joka tapauksessa alemmastakin tulee rannekoru jonain päivänä, kunhan saan ensiksi aikaiseksi tehtyä muutaman LK:n lisää.

Ei kommentteja: